Vijesti
Saradnji izmedju Fonda  PIO Crne Gore , ZU Dom zdravlja Danilovgrad i Udruzenja penzionera Danilovgrad okt 16, 2019

Saradnji izmedju Fonda PIO Crne Gore , ZU Dom zdravlja Danilovgrad i Udruzenja penzionera Danilovgrad

U skladu sa odredbama iz Memoranduma o saradnji izmedju Fonda PIO Crne Gore , ZU Dom zdravlja Danilovgrad i Udruzenja penzionera Danilovgrad , 10.10. i 24.10 u prostorijama Centra za socijalni rad u Danilovgradu i Spuzu , je organizovao predavanje za penzionersku populaciju na temu: NAJCESCE RESPIRATORNE INFEKCIJE sa predavacem Dr Milosem Jovanovicem.
Poziv za prikupljanje ponuda za prodaju motornih vozila –sistemom zatvorenih koverti –i poziv nov 05, 2018

Poziv za prikupljanje ponuda za prodaju motornih vozila –sistemom zatvorenih koverti –i poziv

ZU Dom zdravlja„Dimitrije –Dika Marenić“Danilovgrad na osnovu članova 30 i 40 Zakona o državnoj imovini („Službeni list CG”, broj 21/09 i 40/11), a u skladu sa čl. 6. Uredbe o prodaji i davanju u zakup stvari u državnoj imovini (Službeni List CG br. 44/10), a na osnovu saglasnosti Ministarstva finansija broj: 01-15168/2018 od 03.10.2018. godine, saglasnosti Ministarstva zdravlja broj.404-213/2018-4 od 05.10.2018. godine, Odluke o pokretanju postupka prodaje putničkih motornih vozila br.2159 od 18.09.2018.godine, objavljuje:
Planinari dali krv mar 15, 2018

Planinari dali krv

Članovi Alternativnog udruženja planinara "Ćutuk" i Tekvondo kluba ,,Danilovgrad" organizovali su, u Domu zdravlja Danilovgrad, devetu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi.
Četrdeset žena dobilo poklone mar 09, 2018

Četrdeset žena dobilo poklone

Žene operisane od tumora dojke okupile su se juče na desetom, tradicionalnom druženju koje za njih organizuje uprava danilovgradskog Doma zdravlja Dimitrije Dika Marenić”. Četrdesetak Danilovgrađanki, kojima je karcinom otkriven skriningom dojke, dobile su cvijeće i poklone, i družile se sa ljekarima koji godinama brinu o njihovom zdravlju.
Završena rekonstrukcija ambulante u Spužu dec 08, 2017

Završena rekonstrukcija ambulante u Spužu

Ministar zdravlja Kenan Hrapović i direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Sead Čirgić boravili su juče u radnoj posjeti Opštini Danilovgrad, gdje su se susreli sa predsjednikom i potpredsjednikom Branislavom Đuranovićem i Miodragom Đurovićem.
Besplatni pregledi u Danilovgradu i Beranama za Romkinje i Egipćanke jun 22, 2017

Besplatni pregledi u Danilovgradu i Beranama za Romkinje i Egipćanke

Pripadnicama populacije Roma i Egipćana obezbijeđeno je besplatno snimanje abdomena ultrazvukom U Domu zdravlja Danilovgrad, 23. juna. Pregledi će početi u 13 sati.
NVO „Dijabetes Podgorica” kontrolisaće šećer u krvi jun 10, 2017

NVO „Dijabetes Podgorica” kontrolisaće šećer u krvi

NVO „Dijabetes Podgorica” u saradnji sa opštinom Danilovgrad i Domom zdravlja „Dimitrije Dika Marenić” organizovaće na gornjem gradskom trgu akciju besplatnog mjerenja nivoa šećera u krvi.
Humanitarna akcija: Prikupljeno 80 jedinica krvi maj 13, 2017

Humanitarna akcija: Prikupljeno 80 jedinica krvi

U organizaciji Kluba dobrovoljnih davalaca krvi i Crvenog krsta iz Danilovgrada, u Domu zdravlja „Dimitrije-Dika Marenić" održana je humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akciji se odazvalo više od 120 građana, a prikupljeno je 80 jedinica krvi.
Sportisti dali krv apr 19, 2017

Sportisti dali krv

Članovi Tekvondo kluba "Danilovgrad" i Alternativnog planinarskog udruženja "Ćutuk" organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u Domu zdravlja u Danilovgradu.
Prijem za dame operisane od kancera dojke mar 09, 2017

Prijem za dame operisane od kancera dojke

U Domu zdravlja u Danilovgradu juče je organizovan tradicionalni prijem žena iz Bjelopavlića koje su operisane od raka dojke i koje su uspješno izliječene od ove opake bolesti.
Dr Mandić: Dom zdravlja Dimitrije Dika Marenić je začetnik reformi dec 09, 2016

Dr Mandić: Dom zdravlja Dimitrije Dika Marenić je začetnik reformi

Dom zdravlja „Dimitrije Dika Marenić“ važi za primjer dobro organizovane ustanove primarnog nivoa zdravstvene zaštite, kaže dr Dejan Mandić u intervjuu za Pobjedu.
Akcija doniranja krvi povodom Dana oslobodjenja dec 02, 2016

Akcija doniranja krvi povodom Dana oslobodjenja

Društvo dobrovoljnih davalaca krvi Danilovgrad organizovalo je akciju dobrovoljnog davanja krvi u Domu zdravlja u tom gradu, povodom dana oslobodjenja grada.